Black Friday actievoorwaarden

Black Friday: grote kortingen en de beste deals!

Dit jaar viert Frank Black Friday groter dan ooit! Niet alleen op Black Friday zelf, maar ook in de week voorafgaand aan het koopfestijn koop je bij Frank de allerbeste deals. Vanaf vrijdag 19 november tot en met maandag 29 november komen er elke dag verschillende kortingsacties aan bod. Uiteraard wordt er op Black Friday zelf, op vrijdag 26 november, ook korting gegeven op diverse productcategorieën en merken.

Voorwaarden Black Friday deals

Per dag zijn er verschillende acties omtrent verschillende merken. Op deze dagen kan uitsluitend gebruik worden gemaakt van de gecommuniceerde korting op het gecommuniceerde merk. De kortingen die worden gegeven in de periode 19 november 2021 tot en met 29 november gelden uitsluitend van 00.00 uur tot en met 23.59 uur dezelfde dag. Buiten de actieperiode om kan er op geen enkele wijze gebruik worden gemaakt van de betreffende kortingsactie.

Voorwaarden Black Friday (26 november 2021) en Cyber Monday (29 november 2021)

De Black Friday Sale geldt op vrijdag 26 november 00.00 uur tot en met 23.59 uur dezelfde dag. Op deze dag wordt er gewerkt met verschillende kortingspercentages. Deze zijn al reeds verwerkt in de prijs, er is dus geen coupon-/kortingscode nodig om gebruik te maken van deze korting. Op maandag 29 november 2021, van 00.00 uur tot en met 23.59 uur, is het Cyber Monday. Op deze dag wordt er 5% korting gegeven op ons gehele assortiment. De kortingen gelden enkel en uitsluitend tijdens bovengenoemde actieperiodes. Buiten deze periodes om kan er op geen enkele wijze gebruikt worden gemaakt van de kortingsacties.

Prijswijzigingen, fouten/onjuistheden in teksten en uitverkochte producten voorbehouden.